JavaScript Developer

  • Development
  • Den Haag, Nederland

JavaScript Developer

Functieomschrijving

Bij LessonUp bezorgen wij dagelijks zo’n 100.000 docenten een glimlach op ’t gezicht. Niet alleen maken docenten snel en makkelijk lessen via ons platform, zij vinden er ook duizenden lessen, video’s, afbeeldingen en opdrachten die inspireren en helpen om eigen lessen nog interessanter en interactiever te maken. Ook op afstand. Voor de doorontwikkeling van ons SaaS platform zijn wij op zoek naar een JavaScript Developer.

Vandaag ontwikkelen. Morgen live in de (virtuele) klas.

Lesgeven interessant maken en leerlingen boeien, dat is waar LessonUp voor zorgt. Juist nu onderwijs ook veel op afstand gegeven wordt is verbinding maken nóg belangrijker. Als Front-end Developer bouw jij mee aan onze virtuele lesmodules. Van het ontwikkelen van educatieve games tot interactieve toetsmodules. Jij zorgt ervoor dat onze gebruikers de waardevolle content makkelijk, intuïtief en visueel op ons platform kunnen vinden. Vandaag ontwikkelen, betekent morgen live voor duizenden gebruikers. Zo bouw je actief mee aan het digitale lesgeven.

Onze stack:

LessonUp draait op een Kubernetes cluster in Google Cloud. Verder bestaat onze tech stack uit de volgende technieken: Node.js, Typescript & Javascript, React, MongoDb, Firebase, Kubernetes, ElasticSearch en Meteor. Ervaring met onze technieken is mooi meegenomen, geen must.

Vereisten

Wat jij biedt, brengt ons verder.
+ Je werkt al zo’n 2 jaar met HTML, CSS, Javascript.
+ Je bent een ‘el positivo’ net als wij :)
+ Je voelt je thuis in een energieke omgeving. Let’s go!
+ Je wordt er blij van om soepele, kick-ass UI's te maken en gebruikers blij te maken.

Dit bieden wij:.
+ Mooi salaris tot €3.500,- afhankelijk van ervaring.
+ Goede gear, een Macbook en XL scherm.
+ Eindeloze doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar full-stack of lead.
+ Bijzondere werkplek in Apollo 14 (top bereikbaar naast de snelweg en het station).
+ Luxe verzorgde lunches, free drinks & snacks.
+ Teamborrels, exclusieve feestjes en nu nog even virtuele bedrijfsuitjes :)

Apollo 14

Apollo 14 is misschien wel de bekendste tech-spot in Den Haag. Hier roetsjen collega’s van de glijbaan, zijn de toiletten connected en kun je op afstand de lift oproepen. De plek waar Starwars met gemak wint van Harry Potter. En waar op succes geproost wordt met een biertje van de tap. Waar dagelijks een fanatieke strijd gaande is rondom de ping-pong tafel. Maar bovenal de plek waar we met een sterk team bouwen aan LessonUp; het mooiste educatieplatform ter wereld.


Kennismaken met ons team?
Cool! Reageer nu met een LinkedIn profiel of CV. Eerst even bellen of appen met Jaimy kan ook via +31 6 28500972.


@Recruiters, wij zoeken onze collega's graag zelf en zijn daar gelukkig heel goed in. Onze telefoonnummers zijn niet bedoeld voor acquisitie en belletjes worden niet gewaardeerd.