Jr. Customer Succes Manager

 • Customer Success
 • Den Haag, Netherlands

Jr. Customer Succes Manager

Job description

Bij LessonUp werken wij vanuit onze missie: 1 miljoen docenten over de hele wereld een glimlach op hun gezicht bezorgen. Ons platform gaat hiervoor zorgen door dé plek te zijn voor het maken van de beste interactieve lessen. Samen met de docenten zijn we bij LessonUp al een heel eind gekomen en vind je al duizenden van deze lessen, maar ook video's, quizzes en andere opdrachten op het platform. Een makkelijke en leuke manier om les te geven - zoals het hoort te zijn. In de klas, of op afstand!

Wat jij voor ons kunt doen

LessonUp is hard aan het groeien - daar worden wij natuurlijk super blij van! Wel willen wij er ondanks deze groei altijd voor zorgen dat onze gebruikers niks te kort komen. In ons geval zijn deze gebruikers 100.000 docenten in Nederland. Best veel, right? En die hebben nog weleens een vraag, die docenten. En dan willen wij ze natuurlijk zo goed en zo snel mogelijk helpen. Dit is waar jij om de hoek komt kijken. Je bent iemand die graag mensen helpt, maar dan wel met een commerciële insteek "on the side". Je verzint oplossingen voor de langere termijn en kunt hierover goed schakelen met ons team. Oftewel, je bent onze ideale persoon voor het vervullen van deze rol, waarin jij niet alleen impact kunt maken, maar ook keihard kunt gaan meegroeien. 

Job requirements

Jouw dagelijkse kost

💪Het succes van de docenten = jouw succes. Customer Satisfaction, Net Promoter Score - of noem nog eens wat manieren om te kunnen meten hoe top jouw hulp is. Jij zorgt dat al deze KPI's door het dak gaan. De docenten staan voor jou namelijk op nummer 1. En jij straks ook bij hen. :)

  💸 Commercieel, dat ben je dus ook. Soms is een vraag vanuit een van onze docenten gelijk veel meer dan dat en is het ineens een concrete lead. Als eerste touch point screen jij binnenkomende communicatie. De ene keer beantwoord jij inhoudelijke vragen over ons platform. De andere keer begeleid je de verkoop van een licentie. Deze afwisseling houdt het niet alleen fris en spannend, maar zorgt er ook voor dat jij ons product van binnen en buiten leert kennen.   
  💯 Jij maakt ons beter. Binnen een kleine scale-up is jouw job altijd meer dan het lijkt. Je zult dan ook vanzelf dingen tegenkomen waarvan je denkt 'huh, dat kan toch ook zo!'. Yes, dat kan het zeker. En ons lijkt het super tof, als jij daarmee aan de slag gaat!


  Even concreet hoor:

  Binnen deze functie kom je in ons Sales/CSM team. Jij wordt in dit team de zogenaamde "vliegende keep". Jij reageert op licentie aanvragen vanuit scholen en ondersteund hiermee onze sales manager Lisa, je pakt de support vragen op ter ondersteuning van Esmée, en daarna koppel je al je feedback terug naar Grietje. Een baan waarbij je dus van alles wat meekrijgt en waar de rest van het team staat te trappelen om jouw hulp! We zoeken iemand die het fijn vindt zich deze taken helemaal eigen te maken en echt de verantwoordelijkheid veel nemen om dit voor de langere termijn op te pakken. Binnen een scale-up zijn er daarnaast uiteraard ook nog altijd 100 andere dingen te doen, waardoor jouw baan dus nooit saai zal worden!


  Wat krijg je ervoor terug?

  • Een zelfstandige rol met veel impact en veelbelovende (door)groeimogelijkheden.
  • Een mooie salaris tussen de 2200-2500 euro, afhankelijk van jouw ervaring. 
  • Een parel van een werkplek in Den Haag; goed verborgen, maar top bereikbaar naast de snelweg en treinstation.
  • Genoeg te kiezen aan drankjes, snacks en dagelijks een verzorgde lunch, leuke borrels en teamuitjes.
  • Vergoeding van je reiskosten, uiteraard.
  • Een Macbook en dat wat jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen!


  Wil je meer weten? Voel je vrij om onze Talent Manager Kelly jouw vraag te sturen via Whatsapp op het nummer 06 50 60 57 63. Of solliciteer direct door simpelweg jouw Linkedin profiel te appen. :-)