Junior Growth Marketeer

  • Marketing
  • Den Haag, Nederland

Junior Growth Marketeer

Functieomschrijving

Bij LessonUp bezorgen wij dagelijks zo’n 100.000 docenten een glimlach op ’t gezicht. Niet alleen maken docenten snel en makkelijk lessen via ons platform, zij vinden er ook duizenden lessen, video’s, afbeeldingen en opdrachten die inspireren en helpen om eigen lessen nog interessanter en interactiever te maken. Ook op afstand. Om LessonUp nog bekender te maken onder onze doelgroep zoeken wij een junior Growth Marketeer.


LessonUp internationaal op de kaart zetten. Dat ga jij doen.
Oké oké dat doe je natuurlijk niet alleen, samen met onze Head of Growth Daan ga jij aan de slag om LessonUp met slimme online marketing hacks te laten groeien. Enerzijds vergroot je de naamsbekendheid en de bestaande community in Nederland, anderzijds trek je nieuwe leads aan in het buitenland. Je verdiept je in onze markt en product en stippelt samen de juiste go-to-market strategie uit. Jij bent een Online Pionier en Growth Hacker in één.


Growth hacken en online pionieren.

Jouw growth-mindset en sterk ontwikkelde analytische skills zorgen ervoor dat je een data-geek bent. Jij gebruikt de performance data van campagnes en de resultaten van je A/B testen voor het verkrijgen van insights, die je dan weer omzet in acties om de huidige strategie en uitvoering te optimaliseren. Je houdt je bezig met het opzetten en uitrollen van de verschillende marketingkanalen. Denkt mee over een ideale mix van Owned (SEO, social), Paid (Display, Affiliate, Adwords) en Earned Media (eigen content & blogs). Als Marketing fanatic kan jij ons vertellen wat wel of niet zal werken voor onze customer journey, waar je een onderscheid maakt tussen onze twee klantdoelgroepen: de scholen en de content zijde.

Vereisten

Wat jij biedt, brengt ons verder.
+ Je werkt al 1 à 2 jaar als online marketeer/growth hacker.
+ Je hebt campagnes gebouwd waar je trots op bent.
+ Je hebt een let-me-google-that-attitude :)


Dit bieden wij:

+ Mooi salaris tussen de €2.500,- en €3.000,- bruto per maand.
+ Goede gear, iedereen heeft bij ons een Macbook.
+ Eindeloze doorgroeimogelijkheden, afhankelijk van jouw ambities.
+ Bijzondere werkplek in Apollo 14 (top bereikbaar naast de snelweg en het station).
+ Luxe verzorgde lunches, free drinks & snacks.
+ Teamborrels, exclusieve feestjes en nu nog even virtuele bedrijfsuitjes :)


Apollo 14

Apollo 14 is misschien wel de bekendste tech-spot in Den Haag. Hier roetsjen developers van de glijbaan, zijn de toiletten connected en kun je op afstand de lift oproepen. Dit is ook de plek waar met vers van de tap bier geproost wordt op successen. Waar Starwars het wint van Harry Potter. En waar iedereen fanatiek ping-pongt. Hier bouwt LessonUp vanaf de 2e verdieping aan het mooiste educatieplatform ter wereld.


Kennismaken met ons team?
Cool! Reageer nu met een LinkedIn profiel of CV. Eerst even bellen of appen met Jaimy kan ook via +31 6 28500972.

@Recruiters, wij zoeken onze collega's graag zelf en zijn daar gelukkig heel goed in. Onze telefoonnummers zijn niet bedoeld voor acquisitie en belletjes worden niet gewaardeerd.