Node.js Developer

  • Development
  • Den Haag, Nederland

Node.js Developer

Functieomschrijving

Bij LessonUp bezorgen wij dagelijks zo’n 100.000 docenten een glimlach op ’t gezicht. Niet alleen maken zij snel en makkelijk lessen via ons platform, ze vinden er ook duizenden lessen, video’s, afbeeldingen en opdrachten. Onze content helpt en inspireert bij het maken van interessante en interactieve lessen. Ook op afstand. Om ons platform klaar te stomen voor de volgende, internationale, fase zijn wij op zoek naar een Node.js Developer.

Meebouwen aan de ‘Github’ voor docenten.
Dat biedt LessonUp. Een verzamelplaats waar docenten elkaar kunnen vinden, inspireren en samen kunnen innoveren. Ons doel? Onderwijs beter én leuker maken. Onze gebruikers zitten nu vooral nog in Nederland, straks overal ter wereld. Als Node.js Developer bouw jij mee aan de schaalbaarheid van ons platform en onze missie. Om onze architectuur klaar te stomen voor deze nieuwe fase zoeken wij iemand die met ons mee wil bouwen.

Vandaag ontwikkelen. Morgen live in de virtuele klas.

Van het ontwikkelen van educatieve games tot interactieve toetsmodules. Vandaag ontwikkelen, betekent morgen live in de klas met duizenden gebruikers. Zo bouw je actief mee aan het nieuwe tijdperk van digitaal lesgeven en maak je impact op de toekomst van het onderwijs

Onze stack:
LessonUp draait op een Kubernetes cluster in Google Cloud. Verder bestaat onze tech stack uit de volgende technieken: Node.js, Typescript & Javascript, React, MongoDb, Firebase, Kubernetes, ElasticSearch en Meteor. Ervaring met onze technieken is mooi meegenomen, geen must.

Vereisten

Wat jij biedt, brengt ons verder:
+ Je hebt in ieder geval een HBO-diploma in the pocket. 
+ Je werkt al minimaal 2 jaar met Node.js/Typescript.
+ Je houdt van bouwen, net als wij :)
+ Je vindt het heerlijk om elegante code te schrijven, you love it when a plan comes together.

Dit bieden wij:
+ Mooi salaris tot €3.500,- afhankelijk van ervaring.
+ Goede gear, een Macbook en XL scherm.
+ Eindeloze doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar full-stack of lead.
+ Bijzondere werkplek in Apollo 14 (super bereikbaar naast de A4 en station Voorburg).
+ Luxe verzorgde lunches, free drinks & snacks.
+ Teamborrels, exclusieve feestjes en nu nog even virtuele bedrijfsuitjes :)

Apollo 14

Apollo 14 is misschien wel de bekendste tech-spot in Den Haag. Hier roetsjen collega’s van de glijbaan, zijn de toiletten connected en kun je op afstand de lift oproepen. De plek waar Starwars met gemak wint van Harry Potter. En waar op succes geproost wordt met een biertje van de tap. Waar dagelijks een fanatieke strijd gaande is rondom de ping-pong tafel. Maar bovenal de plek waar we met een sterk team bouwen aan LessonUp; het mooiste educatieplatform ter wereld.


Kennismaken met ons team?
Cool! Reageer nu met een LinkedIn profiel of CV. Eerst even bellen of appen met Jaimy kan ook via +31 6 28500972.

@Recruiters, wij zoeken onze collega's graag zelf en zijn daar gelukkig heel goed in. Onze telefoonnummers zijn niet bedoeld voor acquisitie en belletjes worden niet gewaardeerd.