Skip to content

Sales Manager SaaS

Netherlands, Zuid-Holland, Den HaagSales

Job description

Bij LessonUp werken wij elke dag aan onze missie. Wij willen docenten helpen om de beste en meest interactieve lessen te maken, om hun studenten zo ook écht "bij de les" te houden. Ons doel is om 1 miljoen docenten wereldwijd te helpen met behulp van onze online tool. Zo verbeteren we niet alleen hun dagelijkse werk, maar ook educatie in het algemeen. Om dit te kunnen doen, hebben wij een makkelijk te gebruiken platform gebouwd, waarop je interactieve en hedendaagse lessen kunt delen met studenten. Samen met de docenten heeft het LessonUp team al duizenden lessen, video's, foto's en opdrachten gemaakt om direct mee aan de slag te gaan. En het coole hieraan: je gebruikt LessonUp zowel in de klas als op afstand! Een makkelijke en leuke manier om les te geven - precies zoals het hoort.

We hebben momenteel al ruim 200K gebruikers, maar onze groei zet zich nog dagelijks door. Om ons doel van 1 miljoen blije docenten te bereiken, hebben wij jouw hulp nodig!

Waarom je Sales Manager wilt worden bij LessonUp
In deze rol ben je verantwoordelijk voor de complete sales cycle. Je verzamelt gekwalificeerde leads, hebt sales gesprekken, demonstreert hoe ons platform werkt en daarna sluit je - uiteraard - de deal. Je zult alles leren wat er te leren is over onze tool en over hoe en waarom wij hiermee het leven van docenten makkelijker en leuker maken. Je zult deelnemen aan events en congressen en constant bezig zijn met vertellen en delen over LessonUp. Je benadert actief (warme) klanten via mail of telefonisch en je bent constant op zoek naar nieuwe sales kansen binnen de markt. Je helpt scholen met het onboarden van onze tool en zorgt dat ze het juiste aanbod van webinars of workshops gepresenteerd krijgen. Je werkt nauw samen met het Customer Success team; jullie zijn degene die echt weten wat er bij onze gebruikers speelt.

Tegelijkertijd, zul jij ook betrokken zijn bij onze internationale doelen. Je zult praten met docenten over de hele wereld! Deze rol is super tof, gezien je commercieel aan de slag gaat, maar wel met een missie om de wereld een beetje beter te maken.

Job requirements

Wat jij komt brengen

  • Ervaringen binnen een vergelijkbare rol of andere commerciële rol zoals recruitment of account manager;
  • Ervaring met het werken in een KPI gedreven omgeving;
  • Je bent niet bang om de telefoon op te pakken om iedereen te vertellen over hoe te gek LessonUp is.
  • Je wilt alles weten over het product. Je verkoopt LessonUp met kennis en met passie. Je vindt het heel tof om constant up to date te zijn over onze nieuwe features en optimalisaties en daarover te sparren met ons tech team;
  • Je bent erg creatief in het vinden van nieuwe leads;
  • Mensen werken graag met jou samen. Zowel binnen als buiten de organisatie.

Wat wij jou kunnen bieden:

+ Een interessant salaris tussen de 3000-4000 euro, afhankelijk van jouw ervaringsniveau.

+ Een werkweek van 32, 36 of 40 uur. Wat jou het beste past!

+ Werk thuis of op kantoor - jij beslist! Deze flexibiliteit past heel goed bij hoe wij bij LessonUp werken.

+ Mooie spullen om mee te werken, zoals een Macbook naar keuze;

+ Je eigen persoonlijke ontwikkelingsplan;

+ Pensioenopbouw bij Brand New Day;

+ Eindeloze groeimogelijkheden - het team is nog klein, dus er is veel mogelijk;

+ Als je op kantoor werkt: heerlijke en gezonde lunch, gratis drankjes en snacks.

+ Drankjes en etentjes op het dakterras, strandfeestjes en spelavonden.

Wil je meer te weten komen over ons team of onze missie?

Voel je vrij een bericht te sturen naar onze Head of People Kelly via email (kelly@lessonup.com) of Whatsapp (+31650605763)

LessonUp is een werkgever die voor gelijke kansen is, wat betekent dat we niet discrimineren op basis van ras, kleur, religie, burgerlijke staat, leeftijd, nationaliteit, afkomst, lichamelijke of geestelijke handicap, medische aandoening, zwangerschap, genetische informatie, geslacht, seksuele geaardheid, gender identiteit of expressie. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers.

or